SPORTVOEDINGDSSCHEMA VOETBAL – VERBETER JE VOETBAL PRESTATIES!

Sportvoedingsschema Voetbal

Wil jij het maximale uit je voetbalprestaties halen? En wil je weten hoe de juiste voeding je daarbij kan helpen? Start vandaag nog en laat voeding geen beperkende factor meer zijn.

Voetbal is met ±120 miljoen amateur spelers, de meest beoefende sport ter wereld. Voetbal wordt gekenmerkt door korte explosieve inspanningen afgewisseld met gemiddelde gelijkmatige inspanningen. Tijdens een voetbalwedstrijd op topniveau kunnen spelers met een gemiddelde inspanning, een afstand afleggen van 10-11 kilometer, 800-1200 meter sprinten, 40-60 keer versnellen en ongeveer elke 5 seconden van richting verwisselen.

Door het interval karakter van de sport voetbal kunnen je koolhydraatvoorraden in de beenspieren tijdens een wedstrijd van 90 minuten uitgeput raken. Profvoetballers spelen gemiddeld tweederde van een wedstrijd op 85% van de maximale hartslag en de koolhydraatvoorraden in de actieve spieren kunnen tot 90% uitgeput raken. Dit is meer dan voldoende om de sportprestaties significant te laten dalen.

Door de juiste voedingsmiddelen te nemen in de voorbereiding naar je voetbaltraining of -wedstrijd voorkom je dat jouw prestaties snel achteruit gaan en kan je dus jouw prestaties langer op niveau houden. Dit kan net het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Maar wat moet je nu eten? En wat niet? Speciaal voor de voetbalsport hebben we een praktisch sportvoedingsschema samengesteld. Hierin hebben we alle energiewaarde al voor je uitgerekend, dus dit levert je een enorme tijdsbesparing op. De sportvoedingsschema’s zijn:

 • Afgestemd op jouw energiebehoefte
 • Opgesteld door een erkend sportdiëtist
 • Super praktisch, je hoeft zelf geen voedingswaarden meer uit te rekenen!
 • Direct te gebruiken! Vandaag besteld, is vandaag ontvangen 24/7!

 

De voordelen voor jou als sporter: sportvoedingsschema voetbal

 • meer energie tijdens een zwaar trainingsprogramma!
 • je prestaties langer op een hoog niveau vasthouden!
 • beter herstellen na een training of een wedstrijd!
 • je ideale gewicht en lichaamssamenstelling bereiken!
 • minder kans op ziektes en blessures!
 • energieker worden en beter in je vel zitten!

 

Voor een voedingsadvies bij een sportdiëtist betaal je al snel tussen de €70,- en € 80,-. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar. Wij willen je een kwalitatief voedingsadvies bieden voor een betaalbare prijs. Geen €80,- maar slechts € 14,95! Een laagdrempelig en praktisch advies afgestemd op de sport die je beoefent en je persoonlijke energiebehoefte. Liever een maatwerk advies op basis van je persoonlijke situatie? Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier kunnen we je een advies op maat bieden! Check het Persoonlijk online voedingsadvies >>>

Ja, ik wil mijn voetbalprestaties verbeteren!

Om je het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot je voeding rondom het voetballen willen we je een aantal vragen stellen. Met behulp van deze vragen stellen we jouw energiebehoefte vast. Dit is 100% anoniem en we slaan deze gegevens niet op! Beantwoord onderstaande vragen en start vandaag nog met het verbeteren van je voetbal prestaties!

Welke sport beoefen jij?

Vraag 1 (/5)

Wat is jouw levensstijl?

Vraag 1 (/4)

Wat is jouw lengte in cm?

Vraag 2 (/4)

Wat is jouw gewicht in kg?

Vraag 3 (/4)

Wil je op gewicht blijven, aankomen of afvallen?

Vraag 4 (/4)

Je voetbalprestaties verbeteren?

Sportvoedingsschema Voetbal – € 14,95

Je ontvangt een e-book (PDF) met:

 • Basisrichtlijnen rondom je inspanning
 • 6 Complete dagmenu’s afgestemd op je energiebehoefte en het voetballen. Alle voedingswaarden hebben we al voor je uitgerekend, dus praktischer kan niet.
 • Een uitgebreide variatielijst. Lust je iets niet? Met de variatielijst vervang je het gemakkelijk voor wat anders. Maak je voedingsschema zo helemaal eigen

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This