SPORTVOEDINGDSSCHEMA TENNIS – VERBETER JE TENNIS PRESTATIES!

Sportvoedingsschema Tennis

Wil jij het maximale uit je tennisprestaties halen? En wil je weten hoe de juiste voeding je daarbij kan helpen? Start vandaag en laat voeding geen beperkende factor meer zijn!

Factoren die ervoor kunnen zorgen dat je tennisprestaties achteruit gaan, zijn onder andere een tekort aan energie, een laag bloedsuikergehalte, een tekort aan vocht, oververhitting en/of een laag natriumgehalte in het bloed. Deze factoren variëren, afhankelijk van de duur en intensiteit van de inspanning, de omstandigheden en je individuele eigenschappen zoals je voedings- en trainingsstatus.

Door de juiste voedingsmiddelen te nemen in de voorbereiding naar je tennistraining of -wedstrijd voorkom je dat jouw prestaties snel achteruit gaan en kan je dus jouw prestaties langer op niveau houden. Dit kan net het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Maar wat moet je nu eten? En wat niet? Speciaal voor de tennisport hebben we een praktisch sportvoedingsschema samengesteld. Hierin hebben we alle energiewaarde al voor je uitgerekend, dus levert je een enorme tijdsbesparing op. De sportvoedingsschema’s zijn:

 • Afgestemd op jouw energiebehoefte
 • Opgesteld door een erkend sportdiëtist
 • Super praktisch, je hoeft zelf geen voedingswaarden meer uit te rekenen!
 • Direct te gebruiken! Vandaag besteld, is vandaag ontvangen 24/7!

 

De voordelen voor jou als sporter: sportvoedingsschema tennis

 • meer energie tijdens een zwaar trainingsprogramma!
 • je prestaties langer op een hoog niveau vasthouden!
 • beter herstellen na een training of een wedstrijd!
 • je ideale gewicht en lichaamssamenstelling bereiken!
 • minder kans op ziektes en blessures!
 • energieker worden en beter in je vel zitten!

 

Voor een voedingsadvies bij een sportdiëtist betaal je al snel tussen de €70,- en € 80,-. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar. Wij willen je een kwalitatief voedingsadvies bieden voor een betaalbare prijs. Geen €80,- maar slechts € 14,95! Een laagdrempelig en praktisch advies afgestemd op de sport die je beoefent en je persoonlijke energiebehoefte. Liever een maatwerk advies op basis van je persoonlijke situatie? Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier kunnen we je een advies op maat bieden! Check het Persoonlijk Online Voedingsadvies >>>

Ja, ik wil mijn tennisprestaties verbeteren!

Om je het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot je voeding rondom het tennissen willen we je een aantal vragen stellen. Met behulp van deze vragen stellen we jouw energiebehoefte vast. Dit is 100% anoniem en we slaan deze gegevens niet op ! Beantwoord onderstaande vragen en start vandaag nog met het verbeteren van je tennis prestaties!

Welke sport beoefen jij?

Vraag 1 (/5)

Wat is jouw levensstijl?

Vraag 1 (/4)

Wat is jouw lengte in cm?

Vraag 2 (/4)

Wat is jouw gewicht in kg?

Vraag 3 (/4)

Wil je op gewicht blijven, aankomen of afvallen?

Vraag 4 (/4)

Je tennisprestaties verbeteren?

Sportvoedingsschema Tennis – € 14,95!

Je ontvangt een e-book (PDF) met:

 • Basisrichtlijnen rondom je inspanning
 • 6 Complete dagmenu’s afgestemd op je energiebehoefte en de tennis sport. Alle voedingswaarden hebben we al voor je uitgerekend, dus praktischer kan niet.
 • Een uitgebreide variatielijst. Lust je iets niet? Met de variatielijst vervang je het gemakkelijk voor wat anders. Maak je voedingsschema zo helemaal eigen

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This