Over sportvoedingsschema.nl

Sportvoedingsschema.nl is een onderdeel van NRG Sport & Voeding. Oprichter Robert van Rijn is specialist op het gebied van sport en voeding en is werkzaam als sportdiëtist en kracht- en conditietrainer. Hij geeft sporters ‘sportspecifieke training’ en zorgt dat voeding geen beperkende factor meer is. Met passie, plezier en een doelgerichte aanpak helpt hij sporters hun prestaties te verbeteren, prestaties langer vast te houden, piekmomenten te creëren, de kans op blessures te verkleinen en noem maar op. Alles gericht op het verbeteren van sportprestaties door de juiste voeding en sportspecifieke training.

sportvoedingsschema specialist Robert van RijnRobert over sportvoedingsschema.nl

“Ik ben er van overtuigd dat voeding de basis vormt voor een goede sportprestatie. Wanneer het nu gaat om voeding rondom inspanning, het verlagen van het vetpercentage, het gebruik van voedingssupplementen of het vergroten van je spiermassa. Met wetenschappelijk onderbouwde adviezen kunnen wij helpen je doelstellingen te realiseren. Niet iedereen heeft het budget om met een personal trainer en/of sportdiëtist aan de slag te gaan. Daarom heb ik praktische en sportspecifieke voedingsschema’s gemaakt, afgestemd op je energiebehoefte. Alle voedingswaarde zijn berekend en uitgewerkt in praktische voedingsschema’s. Ga er voor en heel veel succes!

 

 

Meer over Robert en zijn werkzaamheden

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This