SPORTVOEDINGDSSCHEMA HOCKEY – VERBETER JE HOCKEY PRESTATIES!

Sportvoedingsschema Hockey

De sport hockey wordt gespeeld op een hoog tempo, waarbij intensieve sprints worden afgewisseld met dribbelen, pasen en schieten. Om de sport te kunnen beoefenen heb je een combinatie nodig van uithoudingsvermogen, snelheid, kracht en lenigheid. Tijdens een wedstrijd kan je voorraad glycogeen in de actieve spieren snel afnemen. De hoge energiebehoefte en het verlies aan vocht tijdens een hockeytraining of hockeywedstrijd zorgen ervoor dat voeding onmisbaar is voor een optimale prestatie.

Hockeyers worden vaak getroffen door geblesseerde hamstrings, knieën of enkels en zijn dan een tijd uit de running voordat ze weer kunnen spelen. Naast een goede basisvoeding is het dus belangrijk een uitgebreide warming-up te doen, dit kan veel blessureleed voorkomen!

Wil jij het maximale uit je hockey prestaties halen? En wil je weten hoe de juiste voeding je daarbij kan helpen? Laat voeding geen beperkende factor zijn en download deze super praktische voedingsschema’s. De sportvoedingsschema’s zijn:

 • Afgestemd op jouw energiebehoefte
 • Opgesteld door een erkend sportdiëtist
 • Super praktisch, je hoeft zelf geen voedingswaarden meer uit te rekenen!
 • Direct te gebruiken! Vandaag besteld, is vandaag ontvangen 24/7!

De voordelen voor jou als sporter:

sportvoedingsschema hockey

 • meer energie  tijdens een zwaar trainingsprogramma!
 • je prestaties langer op een hoog niveau vasthouden!
 • beter herstellen na een training of een wedstrijd!
 • je ideale gewicht en lichaamssamenstelling bereiken!
 • minder kans op ziektes en blessures!
 • energieker worden en beter in je vel zitten!

 

Voor een voedingsadvies bij een sportdiëtist betaal je al snel tussen de €70,- en € 80,-. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar. Wij willen je een kwalitatief voedingsadvies bieden voor een betaalbare prijs. Geen €80,- maar slechts € 14,95! Een laagdrempelig en praktisch advies afgestemd op de sport die je beoefent en je persoonlijke energiebehoefte. Liever een maatwerk advies op basis van je persoonlijke situatie? Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier kunnen we je een advies op maat bieden! Check het Persoonlijk Online Voedingsadvies >>>

Ja, ik wil mijn hockey prestaties verbeteren!

Om je het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot je voeding rondom het hockeyen willen we je een aantal vragen stellen, beantwoord onderstaande vragen en start vandaag nog met het verbeteren van je hockey prestaties!

Welke sport beoefen jij?

Vraag 1 (/5)

Wat is jouw levensstijl?

Vraag 1 (/4)

Wat is jouw lengte in cm?

Vraag 2 (/4)

Wat is jouw gewicht in kg?

Vraag 3 (/4)

Wil je op gewicht blijven, aankomen of afvallen?

Vraag 4 (/4)

Je hockey prestaties verbeteren?

Sportvoedingsschema Hockey – € 14,95

Je ontvangt een e-book (PDF) met:

 • Basisrichtlijnen rondom je inspanning
 • 6 Complete dagmenu’s afgestemd op je energiebehoefte en de hockey sport. Alle voedingswaarden hebben we al voor je uitgerekend, dus praktischer kan niet.
 • Een uitgebreide variatielijst. Lust je iets niet? Met de variatielijst vervang je het gemakkelijk voor wat anders. Maak je voedingsschema zo helemaal eigen

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This