Herroepingsrecht

Bij de aankoop van producten en de levering van producten is het wettelijk verplicht de consument de mogelijkheid te bieden de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen na ontvangst, echter geldt er een uitzondering voor digitale content.

Uitzondering herroepingsrecht digitale inhoud

In het geval van ‘Digitale inhoud’, zoals aangeboden op Sportvoedingsschema.nl is er een uitzondering op dit herroepingsrecht en kan de consument hier geen beroep op doen. Digitale inhoud kan door hun aard niet worden teruggezonden / geretourneerd (zonder deze ook zelf te behouden). In het Burgerlijk Wetboek wordt digitale inhoud als volgt omschreven: “gegevens die in digitale vorm geproduceerd en geleverd worden”. Alle sportvoedingsschema’s aangeboden op sportvoedingsschema.nl vallen daarmee onder ‘digitale content’.

Aankopen op sportvoedingsschema.nl kunnen niet geretourneerd worden vanwege de digitale aard!

Om wettelijk aan deze uitzondering te kunnen voldoen is Sportvoedingsschema.nl verplicht de consument hiervan op de hoogte te brengen gedurende het bestelproces. De consument dient uitdrukkelijk toestemming te geven dat mag worden begonnen met de levering tijdens de herroepingstermijn en verklaard afstand te doen van zijn recht op herroeping. Een dergelijke verklaring is daarom opgenomen in het bestelproces op sportvoedingsschema.nl.

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest

Share This