SPORTVOEDINGDSSCHEMA HARDLOPEN – VERBETER JE HARDLOOP PRESTATIES!

Sportvoedingsschema Hardlopen

Wil jij het maximale uit je hardloopprestaties halen? En wil je weten hoe de juiste voeding je daarbij kan helpen? Start vandaag nog en laat voeding geen beperkende factor meer zijn.

De belangrijkste brandstof bij hardlopen zijn koolhydraten. Het dieet van een hardloper moet dan ook voornamelijk gericht zijn op de inname van koolhydraten. Na een training is voeding de belangrijkste factor waarmee je je prestatievermogen kunt verbeteren. Gebruik na afloop van een wedstrijd of zware training flink wat koolhydraten. Hoe eerder, hoe beter dat is voor een snel herstel. Verder is een goed gevarieerde voeding met producten uit alle voedingsmiddelengroepen belangrijk voor de inname van eiwit, vet, vitamine en mineralen.

Door de juiste voedingsmiddelen te nemen in de voorbereiding naar je hardlooptraining of -wedstrijd voorkom je dat jouw prestaties snel achteruit gaan. Dit kan net het verschil betekenen tussen winnen of verliezen.

Maar wat moet je nu eten? En wat niet? Speciaal voor hardlopers hebben we een praktisch sportvoedingsschema samengesteld. Hierin hebben we alle energiewaarde al voor je uitgerekend, dus dit levert je een enorme tijdsbesparing op. De sportvoedingsschema’s zijn:

 • Afgestemd op jouw energiebehoefte
 • Opgesteld door een erkend sportdiëtist
 • Super praktisch, je hoeft zelf geen voedingswaarden meer uit te rekenen!
 • Direct te gebruiken! Vandaag besteld, is vandaag ontvangen 24/7!

De voordelen voor jou als sporter: 3d-hardlopen-small

 • meer energie  tijdens een zwaar trainingsprogramma!
 • je prestaties langer op een hoog niveau vasthouden!
 • beter herstellen na een training of een wedstrijd!
 • je ideale gewicht en lichaamssamenstelling bereiken!
 • minder kans op ziektes en blessures!
 • energieker worden en beter in je vel zitten!

Voor een voedingsadvies bij een sportdiëtist betaal je al snel tussen de €70,- en € 80,-. Dit is niet altijd voor iedereen haalbaar. Wij willen je een kwalitatief voedingsadvies bieden voor een betaalbare prijs. Geen €80,- maar slechts € 14,95! Een laagdrempelig en praktisch advies afgestemd op de sport die je beoefent en je persoonlijke energiebehoefte. Liever een maatwerk advies op basis van je persoonlijke situatie? Aan de hand van een uitgebreid intakeformulier kunnen we je een advies op maat bieden! Check het Persoonlijk Online Voedingsadvies >>>

Ja, ik wil mijn hardloopprestaties verbeteren!

Om je het juiste advies te kunnen geven met betrekking tot je voeding rondom hardlopen willen we je een aantal vragen stellen, beantwoord onderstaande vragen en start vandaag nog met het verbeteren van je hardloopprestaties!

Welke sport beoefen jij?

Vraag 1 (/5)

Wat is jouw levensstijl?

Vraag 1 (/4)

Wat is jouw lengte in cm?

Vraag 2 (/4)

Wat is jouw gewicht in kg?

Vraag 3 (/4)

Wil je op gewicht blijven, aankomen of afvallen?

Vraag 4 (/4)

Je hardloopprestaties verbeteren?

Sportvoedingsschema Hardlopen – € 14,95

Je ontvangt een e-book (PDF) met:

3d-hardlopen-xs
 • Basisrichtlijnen rondom je inspanning
 • 6 Complete dagmenu’s afgestemd op je energiebehoefte en het hardlopen. Alle voedingswaarden hebben we al voor je uitgerekend, dus praktischer kan niet.
 • Een uitgebreide variatielijst. Lust je iets niet? Met de variatielijst vervang je het gemakkelijk voor wat anders. Maak je voedingsschema zo helemaal eigen

Sportvoeding Tips?

Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis tips en informatie omtrent sportvoeding en het verbeteren van je sportprestaties.

Laat voeding geen beperkende factor zijn!

Je inschrijving is gelukt!

Pin It on Pinterest